Julklappstips nr 1.


Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Ingen idé att ge mina barn böcker överhuvudtaget, för ingen av dem läser... Förstår itne hur de har kunnat vansläktas så!? 8-X I och för sej var jag en större bokmal innan de föddes, än vad jag har varit de senaste 20 åren - så kanske är det mitt fel iallafall att det har blivit så... <:-)



Vi har testat med Telenors mobila bredband i förväg, så vi vet att det fungerar betydligt bättre än vad vårt fasta från Telia gör. Får högre hastighet på det dessutom. Telefonledningarna hit är katastrofalt dåliga - ser mest ut som en lång lina av ihopknutna skosnören...!!! Skarvad på typ hundratals ställen, så det är inte så konstigt att det inte är så bra kontakt med nätet... Inte klokt att man ska behöva betala samma pris för så dålig anslutning som vad andra gör för perfekta ledningar!! Men det är det slut med nu! Nästa steg blir att säga upp den fasta telefonen också... :-)

2010-11-22 @ 13:41:46
URL: http://annakk.blogg.se/
Postat av: Lizaloop

Jag har oxå sagt upp den fasta telefonen, det var inte riktigt tänkt men vi skulle byta från telia till T3, som vi har bredbandet genom men efter x antal dosor som inte fungerande och x antal telefonsamtal till kundtjänst så sa jag upp hela skiten, å det går faktist bra att bara ha mobil oxå för jag ringer nästan aldrig till nån... å om nån tycker det bir dyrt att ringa mig så kan ju jag ringa dom istället om dom säger till!

2010-11-22 @ 14:48:08
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Saras Inredning

Bra med lite boktips :) Fast jag kan inte gissa vem som ritat... det är säkert nåt internt.

Bara för att lägga mig i telefonisnacket så har vi oxå sagt upp den fasta telefonen (Telia) och kör bara via fiber T3 - vi har haft 1 avbrott sen 1 år tebaxt.



Kra

2010-11-24 @ 15:19:50
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Saras Inredning

m

2010-11-24 @ 15:20:07
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Junitjej

Vad coolt att kunna rita så fint i paint!

2010-11-24 @ 19:41:29
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!