Man ska då drabbas av otur...


Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Himla otur med fönstret. det är ju också en skada som man inte kan laga själv. Precis det man önskar så här till jul. Här slipper skottning. Snön faller i omgångar för att sen tina och skapa ishalka. i dag behövs skridskor för att ta sig fram. Inte för jag tror det är säkrare men det går bara inte att promenera. Håller tummatna för att provsvaren ger det resultat ni vill

Kram

2011-12-14 @ 09:57:02
URL: http://tankelek.blogg.se/
Postat av: AnnaKK

Varje gång man vrider om nyckeln och startar bilen så borde man kanske också lägga en hundring i handskfacket - för den lär ju förr eller senare behövas till div olika reparationer! <:-I



Läste inlägget längre ner också om Peter. Så himla tråkigt att det ska vara så omständligt och krångligt med allt (?) inom vården osv. Och att det inte alls ska vara givet och självklart att man får den bästa behandlingen/medicinen. :-( Håller tummar och tår för att det ordnar sej!!!



Snön avundas jag dej inte heller - tar faktiskt hellre regnet vi har här idag, än samma vara (mängd!) i form av snö. Och en grön jul går också alldeles utmärkt för min del! Vill ändå bara att tiden ska skutta fram ett par månader så att det blir VÅR igen - och LJUST på dagarna. Avskyr mörkret nu.



Ha det bra! :-)

2011-12-15 @ 08:14:58
URL: http://annakk.blogg.se/
Postat av: Sara

Håller med ovanstående, en 100-ing i handsfacket var ett bra tips :)



Uscha det låter riktigt jobbigt med allt Peter får gå igenom.



Här har då all snö regnat och smält bort så nu är det i princip som 'förr', färglöst.. Föredrar snön (även om det ingår skottning) så det blir ljust och mysigt.



Ha en skön fortsättning på veckan.

Kramkram

2011-12-15 @ 11:54:08
URL: http://blogg.magnusochselma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!